Kaikki ratkaisut saman katon alta


Keravan Lukko on ABLOY-valtuutettu, täyden palvelun lukkoliike, joka edustaa alan luotettavimpia tuotemerkkejä. Palvelumme kattaa lukitus- ja turvallisuusratkaisujen suunnittelun, myynnin, asennuksen sekä ylläpidon. Alta voit tutustua kattaviin palveluihimme.

Abloy


Suomen keksintösäätiö on noteerannut ABLOY-lukon Suomen parhaaksi keksinnöksi. Maailman lukkoteollisuudessa se on edelleenkin aivan omaa luokkaansa.

ABLOY-lukkotuotteiden valtti on monipuolinen sarjoitettavuus. ABLOY-tuotteilla voidaan toteuttaa kokonaisten rakennuskohteiden eri ovien lukinta ja yhden avaimen käyttö koko kiinteistössä. Laaja ja jatkuvasti uudistuva tuotemallisto on keskenään yhteensopiva lähes kaikkien kohteiden lukitsemiseen sekä ovien avaamiseen. Sähkömekaaniset lukot, ovensulkimet ja oviautomatiikka parantavat käyttömukavuutta.

ABLOY-lukitustuotteet on hyväksytty eurooppalaisten standardien mukaan, ovat murtotestattuja ja Finanssialan keskusliiton hyväksymiä. ABLOY-tuotteet ovat toimintavarmoja ankarissakin ilmasto-oloissa ja kovassa käytössä.

ABLOY PULSE on edistyksellinen ja monipuolinen digitaalisen lukituksen ja kulunhallinnan järjestelmä, jossa turvallisuus, huolettomuus ja ekologisuus yhdistyvät joustavaksi kokonaisuudeksi – järjestelmäksi, jossa avaimet ja lukot keskustelevat keskenään. Se mahdollistaa helpon ja turvallisen hallinnoinnin pilvipalvelun kautta.

ABLOY SENTO on aikaa ja kulutusta kestävä avainjärjestelmä kotisi ja vapaa-ajan asuntosi kaikkiin lukitustarpeisiin.

ABLOY OPTIMA on elektroninen, langaton avaimet käteen -järjestelmä, joka tekee kulunhallinnasta huomaamattoman turvallista.

iLOQ


Suomalainen iLOQ muuttaa mekaanisen lukituksen digitaaliseksi pääsyoikeuksien hallinnaksi. iLOQ:n tuotteet perustuvat patentoituihin teknologioihin, jotka mahdollistavat elektronisen lukituksen ilman paristoja tai kaapeleita.

Vuonna 2007 iLOQ toi markkinoille maailman ensimmäisen ja ainoan elektronisen lukitusjärjestelmän, joka saa tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Pääsyoikeuksien hallinta on digitaalisella iLOQilla helpompaa ja turvallisempaa kuin mekaanisilla järjestelmillä. Ylläpito- ja elinkaarikustannukset ovat huomattavasti edullisemmat kuin mekaanisilla tai paristokäyttöisillä elektromekaanisilla lukitusjärjestelmillä.

Koska iLOQ:n lukot ja avaimet ovat täysin ohjelmoitavia, voidaan ne palauttaa tehdastilaan ja käyttää uudelleen uudessa järjestelmässä.

iLOQ S10 on maailman ainoa elektroninen lukitusjärjestelmä, joka kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Lukot ja avaimet toimivat siten ilman paristoja. Pääsyoikeuksien hallinta on digitaalisella iLOQilla helpompaa ja turvallisempaa kuin mekaanisilla järjestelmillä. Ylläpito- ja elinkaarikustannukset ovat huomattavasti edullisemmat kuin mekaanisilla tai paristokäyttöisillä elektromekaanisilla lukitusjärjestelmillä.

iLOQ S40 on maailman ensimmäinen pääsynhallintajärjestelmä, joka kerää tarvitsemansa sähkövirran NFC-puhelimesta. Puhelin toimii sekä avaimena että virtalähteenä eikä paristoja tai kaapeleita tarvita. Ratkaisu on ylivoimainen laajalle alueelle hajautetuissa sarjalukostoissa.

Yale Doorman


Yale Doorman avaa kotiovesi sinulle sopivimmalla tavalla.

Yale Doorman älylukko on mahdollista avata ja lukita kolmella eri tavalla: koodilla, kulkutunnisteella tai kaukoavaimella. Voit valita itsellesi ja perheellesi sopivimman tavan!

Sinun ei tarvitse enää huolehtia kadonneiden avainten joutumisesta vieraisiin käsiin, koska kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi. Kotisi säilyy turvattuna katoamisesta huolimatta. Avaimettomuus ei ainoastaan lisää turvallisuutta, se myös tekee elämästä sujuvampaa. Voit unohtaa ovimaton alle kätketyt avaimet – anna tilapäinen kulkukoodi käyttöön sitä tarvitsevalle.

Ei enää epävarmuutta lukitsematta jääneestä ovesta – Yale Doormanin automaattinen lukintatoiminto lukitsee oven automattisesti sen suljettuasi. Lisäksi lukon sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä tai jos valitset turvatilan, saat hälytyksen myös oven aukaisuista. Yale Doorman on suunniteltu ja valmistettu kestämään pohjoismaisia, vaativia olosuhteita, ja on UV-suojattu auringolta sekä kosteudelta.

Yale Doorman on kehitetty ASSA ABLOY -konsernin yhteistyönä ja tuotteessa käytetään Abloyn kehittämää ja valmistamaa lukkorunkoa. Asennamme Yale Doorman -lukkoja yhteistyössä Abloyn kanssa.

DSC


DSC (Digital Security Controls) on maailman johtava sähköisten turvajärjestelmien valmistaja. Perustamisvuodestaan 1979 lähtien DSC on ollut alansa edelläkävijä. DSC:n huippulaadukkaat ohjauspaneelit, alan johtavat IP-hälytysjärjestelmät ja modernit langattomat paneelit jatkavat DSC:n perintöä alan suunnannäyttäjänä.

DSC tarjoaa lyömättömän yhdistelmän turvallisuusteollisuuden johtavaa teknologiaa sekä kokemusta. Tuloksena on luotettavat, joustavat ja kestävät turvallisuusratkaisut, jotka on tehty korkeimpien standardien mukaan. Helppo asentaa, helppo käyttää ja helppo päivittää.

DSC:n kosketusnäytölliset ohjauspaneelit tuovat helpon ja interaktiivisen tavan turvajärjestelmän hallintaan ja ohjaamiseen. Käyttäjä voi helposti ohjelmoida mieleisensä valikot intuitiivisella käyttöliittymällä – ulkoasu ja graafiset ikonit voidaan valita tarpeen mukaan. Ohjauspaneelit on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta – halutut ohjelmointi- ja käyttötoiminnot löytyvät nopeasti ja helposti.

DSC – 40 vuotta maailman johtavia turvajärjestelmiä.

DORMA


Dorma on avaamisen ja sulkemisen asiantuntija. Dorma tarjoaa kokonaisvaltaisia oviratkaisuja yli 100 vuoden kokemuksella.

Dorman tarjooma on laaja kattaus ovensulkijoita, saranaoviautomatiikkaa, liukuoviautomatiikkaa, heloja, mekaanisia lukkoja ja avainpesäjärjestelmiä, yleisavainjärjestelmiä sekä sähköisiä avaimia ja lukitusjärjestelmiä.

Kocom


Kocomin tyylikkäät ja edulliset video-ovipuhelinjärjestelmät mahdollistavat hallitun ja turvallisen oven avauksen. Ovipuhelimen avulla kommunikaatio kiinteistön ulkopuolelle hoituu kätevästi ja saumattomasti sekä takaa oman turvallisuutesi. Ulkokojeessa on kamera, mikrofoni, kaiutin sekä yövalaistus. Valaistuksen ansiosta vierailija tunnistetaan hämärässä ja jopa pilkkopimeässä.

ROLLOCK


Rollock on suomalainen älylukkojen valmistaja. Rollock on patentoiduilla innovaatioillaan digitalisoinut oviympäristön ja tuo nyt markkinoille pilvipalveluratkaisun perustuvan, uuden sukupolven IoT-älylukon, joka avaa ovet tulevaisuuden älykotipalveluihin.

Rollockin visiona on olla paras ja maailman eniten myydyin älylukko uudisrakennuksiin. Rollockin missiona on tehdä ovesta kulkemisesta elämys ja mahdollistaa kulkutietoa tarvitsevien älykotipalvelujen turvallinen toimivuus.

Rollock älylukko on etäavattava ja helppokäyttöinen älylukko.

Rollock-älylukijalla saat kaikki Rollock-lukon hallintaominaisuudet helposti liitettyä olemassa olevaan lukitusjärjestelmääsi.

Rollock-älypuhelinsovellus on kotiavain joka kulkee mukanasi kännykässä.

UTC FIRE & SECURITY


UTC Fire & Security tarjoaa innovatiivisia elektronisia turva- ja paloturvallisuusjärjestelmiä, jotka suojaavat ihmisiä, omaisuutta, yhteisöjä ja infrastruktuuria.

Tuotevalikoima ja palvelut kattavat murtohälytin-, paloilmoitin-, kulunvalvonta- ja videovalvontajärjestelmät. UTC Fire & Security tarjoaa tuotteet kaikille asiakkaille tämän hetken ja tulevaisuuden turvallisuustarpeisiin.

UTC Fire & Security on osa UTC Climate, Controls & Security –yksikköä, joka kuuluu UTC Technology –konserniin.

Palvelut


Tästä pääset tutustumaan kattaviin palveluihimme.

Tutustu palveluihimme